Preokret na Barutani: LOVRE KALINIĆ 21:17 ANTONIO PLAZIBAT !

Oglasio se najbolji – Pero Ćubela: “AKO DJECA VIDE DA PLAZA I KALE IGRAJU BOĆE… “
27 srpnja, 2022
Kale i Plaza ubrizgali novu energiju u balote: ORGANIZATORI NADMETANJA PREPUNI NOVIH IDEJA !
27 srpnja, 2022

Preokret na Barutani: LOVRE KALINIĆ 21:17 ANTONIO PLAZIBAT !

Na Barutani je odigran toliko iščekivani meč godine u turnirskim, natjecateljskim, balotama. Lovre Kalinić sa jedne strane, Antonio Plazibat sa druge strane u paru klasično (dva igrača sa po tri balote, sa pravom jedne zamjene). Ovi, istinski uzori mladima Dalmacije su najprije po 35 minuta dijelili djeci i fanovima autograme. Nakon toga su svi zajedno u društvu Ante Vranješa i Stipe Modrića odali počast poginulom hrvatskom branitelju Luki Vranješu, po kojem športski centar nosi ime, na način da su položeni vijenci ispod Vranješeva murala.

Meč su podržali mnogi poznati balotaši poput Ivana Žuljevića, braće Sabljić i Ike Palaverse, legendarnog Zdravka Katušića te zlatnog boćara sa Meiteranskih igara u Tarragoni i ponajboljeg boćara svijeta ovog momenta Pere Ćubele. Od ostalih poznatih lica spomenimo prisustvo budućeg člana kuće slavnih borilačkog sporta Ivice Zelića, don Josipa Ulića i legende dalmatinskog futala Marka Odže.

Na prepunom balotašku zdanju nije ostalo zaista nijedno slobodno mjesto. Prije meča je Plaza uručio po komplet balota Lovri Kaliniću i Mislavu Karoglanu, kao i jedan komplet od četiri balote za Marka Livaju. Kale je svima iz Plazine ekipe uručio dresove. Fantastičan respekt dva velikana hrvatskog sporta.

Tijek utakmice balota na „Barutana 2022“:

Plaza je svoju ekipu u sastavu Siniša Stipić, Božo Vladušić sa nekoliko bravuroznih poteza izvukao do prednosti od 7:17, da bi Kale podigao u višu brzinu i sa desetak pogodaka u nizu izvukao ekipu do 21:17 pobjede, za gromoglasan pljesak publike.

Plaza je zbog svojih poteza pokupio najviše aplauza kompletnog auditorija, dok je Kale proglašen igračem utakmice. Nivo strpljenja i susretljivosti koji su Plaza i Kale prezentirali sa još pola sata slikavanja i potpisivanja majica i šalova djeci na Barutani nakon utakmice je zaista za primjer na koji način se poštivaju obožavatelji i djeca.

Igrač utakmice – Lovre Kalinić

Comments are closed.