Predrag ili netko drugi?! KNIN UPOZNAO FOLKA DOLIĆA U FANTASTIČNOM IZDANJU

Ožujsko kup 2018: NAKLIČANI SE FURIOZNO PLASIRALI NA ZAVRŠNICU U SINJ
30 srpnja, 2018
Koprivno i dalje na nivou: ARMANDA, KOVAČEVIĆ I DINO KAO DOMAĆI FAVORITI
30 srpnja, 2018

Predrag ili netko drugi?! KNIN UPOZNAO FOLKA DOLIĆA U FANTASTIČNOM IZDANJU

Folk Dolić Ante tomašević

Tko u balotama nije čuo za kvalitetu igre Folka Dolića i njegovog suigrača Dodoje u Kninu, taj ni ne zna šta su balote i boće. Naime u konkurenciji vrhunskih boćara, reprezentativaca, svjetskih i europskih prvaka, osvajača Mediteranskih igara, ekipa koju predvodi urnebesni šuter sa Bitelića, Dolić, osvojila je fantastično drugo mjesto, pobjedivši do finala cijeli niz fantastičnih internacionalaca.

Da Dolić nije igrao sam dokaz je i Dodojin fantastičan učinak. On je naime po nekim informacijama promašio samo jednu balotu sa točnih 27 od 28 pogodaka u periodu dok su statističari te pogotke brojali. Istini za volju i dalje traju rasprave da li je Dodoja promašio ukupno jednu ili dvije balote cijeli dan, što jasno govori o kakvom se igraču radi i kakvo dostignuće je u Kninu postigao.

Da bi se Folka Dolića i Dodoju pobjedilo, trebalo je sastaviti ekipu od tri reprezentativca Hrvatske i jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine, obzirom da je prvo mjesto na kraju pripalo Tomislavu Kolobariću, Branku Ćubeli, Marinu Ćubeli i Peri Ćubeli.

Rezultat međunarodnog turnira nam sugerira da je ovaj igračina i kantautor itekako spreman za nadolazeću ligašku sezonu.

Comments are closed.