Koprivno i dalje na nivou: ARMANDA, KOVAČEVIĆ I DINO KAO DOMAĆI FAVORITI

Predrag ili netko drugi?! KNIN UPOZNAO FOLKA DOLIĆA U FANTASTIČNOM IZDANJU
30 srpnja, 2018
Ožujsko kup 2018: UVOD U TURNIR I TKO JE EKIPA ZA VRH IZ DRUGOG PLANA?!
1 kolovoza, 2018

Koprivno i dalje na nivou: ARMANDA, KOVAČEVIĆ I DINO KAO DOMAĆI FAVORITI

Nikša Armanda Denis Kovačević

Ono što su Koprivno, Dugopolje, Sokolovi te jedan i jedini Luka Žure započeli, svi oni zajedno pojačani Nikšom Armandom nedvojbeno su nastavili i ove godine na jednako visokom nivou. To je naravno odlično nadmetanje u bakelitu u Koprivnom.

Proteklih godina su nas oduševljavale domaće ekipe, a par Pulje – Marasović nikada neće biti zaboravljen. Ove godine se nadmetanje nastavlja u sličnom tonu. Prvo kolo je završeno, a domaći već željno iščekuju dvoboje za onim najvećim igračima u sklopu drugog kola.

Važno je spomenuti dva domaća para, a to su junior u usponu Dino Podrug i otac Ivica, dok  je par Nikša Armanda i Denis Kovačević simbol velike pbjede svih balotaša i prijatelja balota. Naime, Denis je upravo uz svesrdnu podršku mještana Koprivnog, Dugopolja, boćarskog kluba “Sokol” i običnih ljudi balotaša i njegovih prijatelja na najboljem putu da pobijedi najtežu moguću životnu bitku. Da je tome tako, jasno nam govori da su par Armanda – Kovačević tradicionalno i ove godine najopasniji domaći dvojac u borbi za ovu prestižnu titulu „Koprivno 2018“.

Comments are closed.