Kraljevi bakelita: FANTASTIČNI MATE KESIĆ I IVICA PAJO BRKIĆ OSVOJILI KOPRIVNO

Kraljevi južna balotaške hemisfere: „UDARIT“ ĆE ŽESTOKO NA „SINJ“
13 kolovoza, 2016
Sa legendom do naslova: JUKA RADMAN ODVEO ANTU KUŠETU I LISTEŠE U NESLUĆENE VISINE
14 kolovoza, 2016

Kraljevi bakelita: FANTASTIČNI MATE KESIĆ I IVICA PAJO BRKIĆ OSVOJILI KOPRIVNO

Koprivno

“Gužva” u Koprivnom

U Koprivnom, pred zaista pred prepunim tribinama, odigrano je finale i završen je fenomenalan turnir. Do igrališta se nije moglo doći, a jedan, jedini, neponovljivi i legendarni Mate Kesić, Ivica Pajo Brkić i Ivan Šošić Rico, kao treći igrač pobjedili su Antu Tonća Vukana i Marka Plazonju. Uspjeli su ono što u Koprivnom nije upjelo mnogim asevima prije njih. Plazonju i Vukana su mnogi imali na „konopcima“, ali oni su sve to preživjeli. Čak su i finale bolje otvorili sa 11:5, ali to je bilo sve. Legenda i jedan od kraljeva bakelita Mate Kesić ubacuje u najvišu moguću brzinu i zajedno sa Brkićem ekipu nosi u 2:0 sigurnu pobjedu. Slavilo se i feštalo do jutra.

Mate Kesić je nakon utakmice dogovorio jednu fantastičnu stvar sa balotaškim „Ohanzom“, o čemu ćemo više čuti kasnije, a nakon utakmice nam je rekao: „Do ove velike titule smo došli pod mudrim Ricovim vodstvom, kojem sada rođaci Maretić gledaju ravno u leđa. Neprocjenjivo. Hvala brojnim navijačima što su nas bodrili“.

Same balote idu krupnim koracima naprijed, a težište „igre“ se sada seli na iznimno jake Kacunar, Omiš, Konjsko, Potravlje i Han, te završnicu Ožujsko kupa u Sinju, gdje nas čeka spektakl svih mogućih vrsta i pravi praznik balota. Od Kacunara i Omiša se sada očekuje korak naprijed kako bi standard postavljen na Koprivnom od strane fantastičnog Luke Žure i prijatelja pokušali dostići.

Mate Kesić Ivica Pajo Brkić

Mate Kesić, Ivica Pajo Brkić i fanovi iz inozemstva

Comments are closed.