Kreće u 10. mjesec: ROMEO TOMAŠ NAJAVLJUJE JESENICE

Poznata balotaška prezimena u Dugom Ratu: PETAR ČULIĆ I BORIS STIPIĆ DO DRUGE POBJEDE
9 rujna, 2016
Zasjenio veliki derbi: SUPERPOPULARNI JOHN SE OPROSTIO OD OMIŠA
10 rujna, 2016

Kreće u 10. mjesec: ROMEO TOMAŠ NAJAVLJUJE JESENICE

Romeo i Anić

Romeo pod kišobranom (desno)

Prošle godine zimu nam je osim superzanimljivog Basta, spektakularnih Stobreča i Karakašice, Košuta, uljepšao odličan turnir u Jesenicama. Odigrao se turnir u paru, a nakon toga i trojke. Zvijezda prošlogodišnjih turnira, Zdravko Tadić, tada je stigao do finala. A nakon jednog i drugog finala svjedočili smo velikoj fešti jića i pića, kojeg u Jesenicama ne nedostaje.

Ono čega jednako tako ne nedostaje je dobra zabava. Naime, Romeo Tomaš kao lice turnira i organizator je pravi “showmen”. Svjedočili smo njegovim epizodama pod kišobranom na Grebenu kada je padala kiša, ali i pod kišobranom na Prpuši kada je tuklo sunce. Romeu humora ne nedostaje. Također, dosada mu nije nedostajalo ni pravih igrača u turniru, a jednak trend se očekuje i ove godine.

Za nešto više od mjesec dana krenut će turnir u dvorani u starom selu. Gospodin Tomaš je uvijek bio pravovremen, pa tako i sada putem portala priprema igrače, kako bi izbrusili formu za turnir. O daljnjim aktivnostima javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Comments are closed.