Kreću i pojedinci u Jesenicama: „ZET“ I „BRAJO“ USPJEŠNI

U srijedu polufinale Omiša i „ždrijeb“ za koji se živi: TONI BAŠIĆ, „DOKTOR“ ILI?!
28 listopada, 2016
Kušeta i Bralić u Jesenicama: DANAS SPEKTAKULARNO FINALE HANA
29 listopada, 2016

Kreću i pojedinci u Jesenicama: „ZET“ I „BRAJO“ USPJEŠNI

brajo-zet

“Brajo i Zet” u dobrom društvu

Gospodin Romeo Tomaš zaista ništa ne prepušta slučaju. Balotaše doživljava kao prave zvijezde, a izviještaji i fotografije sa turnira u Jesenicama su svakodnevni, pa javnost ima kompletan i jasan uvid u tijek turnira.

Sinoć je kombinacija koja je mnogo poznatija po nadimcima nego po imenima „Brajo“ i „Zet“ u fantastičnom meču u tri seta pobijedila kombinaciju Pale/Hans (također, momci poznatih nadimaka) rezultatom 2:1 i tako se plasirala dalje u turnir.

Uz navedeno, iznenadna vijest iz Jesenica glasi: Počinje pojedinac u Jesenicama. Povodom toga oglasio se sam Tomaš: „Zbog velikog pritiska zaljubljenika u ovu najbolju i najatraktivniju igru u Dalmaciji, organiziramo samački turnir paralelno sa parovima za kojeg je već pristiglo puno prijava. Sve je to za organizatora prava sitnica, s obzirom da se igra na jednom terenu. Izvlačenje parova je 5.11.2016. Sretno svim balotašima i onima koji balotaše podržavaju na sve načine, pa i one berekinaste.“ – na svoj, jako osebujan, način završio je gospodin Tomaš.

Comments are closed.