Memorijal Jozo Gaurina Gena: IVICA BILOKAPIĆ I NENO MUSULIN NAJBOLJI

Velika fešta u petak: MLADA NADA DINO PODRUG I „KOPRIVNO“ ZA PAMĆENJE
30 kolovoza, 2017
Par Koprivnog Tonću “Doktoru” Čizmiću i Ivanu Šušku „Niperu“: Pojedinac Luki Žuri
3 rujna, 2017

Memorijal Jozo Gaurina Gena: IVICA BILOKAPIĆ I NENO MUSULIN NAJBOLJI

Neno Musulin Ivica Bilokapić Jure Bekan Jozo Križanac Jokić (2)

Finalnom utakmicom završen je boćarski turnir koji se održava na boćalištima boćarskog kluba “Sinj” povodom sjećanja na fenomenalnog boćara, igrača „bakelita“ i „šalde“ Joze Gaurine Gene. Gaurina je svojim ponašanjem u terenu i van njega „zadužio“ sinjane, a oni njegov nemjerljiv doprinos balotanju itekako kvalitetno vrijednuju organizacijom ovog odličnog memorijala.

U fantastičnom finalu punom preokreta Ivica Bilokapić i Neno Musulin slavili su protiv Joze Križanca i Jure Bekana rezultatom 16:14. Pobjeda je mogla ići na obje strane, obzirom na neizvijesnost utakmice i na činjenicu da su Jokić i Bekan potpuno sposobni osvojiti jedno ovakvo nadmetanje.

Tijek utakmice ukratko:

Jokić i Bekan bolje otvaraju susret vodstvom od 1:6. Musulin i Bilokapić preokreću stvari na 9:6, da bi Jokić i Bekan napravili osam uzastopnih punata za 9:14 vodstvo. Ipak, Musulin i Bilokapić zatvaraju meč sa sedam uzastopnih punata i velikim, potpuno zasluženim slavljem.

Važno je napomenuti da je organizacija nadmetanja na jako visokom nivou, te da se dogodine očekuje, u najmanju ruku, jednak uspjeh ionako odličnog turnira.

Neno Musulin Ivica Bilokapić Jure Bekan Jozo Križanac Jokić (1)

Comments are closed.