Velika fešta u petak: MLADA NADA DINO PODRUG I „KOPRIVNO“ ZA PAMĆENJE

Spektakl finala Stobreča: JUKA RADMAN IGOR ŽULJEVIĆ I MARIJAN BOTICA NAJBOLJI
27 kolovoza, 2017
Memorijal Jozo Gaurina Gena: IVICA BILOKAPIĆ I NENO MUSULIN NAJBOLJI
30 kolovoza, 2017

Velika fešta u petak: MLADA NADA DINO PODRUG I „KOPRIVNO“ ZA PAMĆENJE

Koprivno 1

Organizator nadmetanja Koprivno balote 2017 poziva sve sudionike nadmetanja na finale parova u petak 1.9. u 19:00 sati. Za sve sudionike nadmetanja gratis roštilj i poljički soparnik.

Prije finala, a do petka će se odigrati polufinale parova i pojedinaca. Finale pojedinca nas čeka u subotu, dan nakon finala parova.

Parovi polufinala parova:

Dino Podrug / Nikola Kapitanović / Anđelko Hržić – Nino Čović / Tonći Dragičević / Miro Mihaljević

Tonći Čizmić / Ivan Šušak – Luka Žure / Marijan Botica

Što nas čeka do petka:

Publika Koprivnog je iznimno zainteresirana za samu završnicu nadmetanja obzirom da se u ždrijebu još uvijek nalazi velika mlada nada Dino Podrug. On će se uz iskusne Nikolu Kapitanovića i Anđelka Hržića suprostaviti kraljevima bakelita sa juga. Dinu je ovo prvo polufinale pravog „grand slama“ i on nema baš ništa za izgubiti.

Osim mlade nade koja oduševljava publiku, ponovno je oduševio i organizator. Naime, iz nekih insajderskih izvora doznajemo da bi organizator mogao počastiti sudionike nadmetanja i kompletan auditorij sa nevjerovatnih 100 kilograma mesa. Informacija je u najmanju ruku nestvarna, iako su prijatelji Dugopolja, Koprivnog i sam Luka Žure kao lice nadmetanja pokazali da je sa njima sve moguće kada je „dobro“ za ovaj plemeniti sport u pitanju. Zaista nezapamćeno.

 

Comments are closed.