MLAĐI PLAZONJA I STIPE MUJAN ĆIPE DO POBJEDE

Tko je ovo spojio: ROMEO TOMAŠ I ZORAN ANIĆ POD KIŠOBRANOM
15 svibnja, 2016
Kad legende zaigraju: DVA TONĆA, JERIĆ I JURJEVIĆ BRILJIRALI
16 svibnja, 2016

MLAĐI PLAZONJA I STIPE MUJAN ĆIPE DO POBJEDE

Mujan 2

Stipe Mujan Ćipe

Sinošnje utakmice odigravane su u sjeni praćenja priprema našeg Stipe Miočića za napad na svjetski teškaški tron. Ipak, zanimljivosti i neizvjesnosti nije nedostajalo na terenima Dalmacije.

U Stobreču su Ante Plazonja i Stipe Mujan Ćipe snage odmjerili sa jednim jako dobrim domaćim parom. Krenuli su furiozno i imali 6:0 prednost u prvom setu, da bi tu prednost na kraju ispustili i taj set izgubili u neizvjesnoj završnici.

U drugom setu nezvijesnost se nastavila, a partija je mogla otići na obje strane. Ipak mlađi Plazonja (Marko Plazonja otac) i stariji Mujan su uspjeli izboriti treći set. U treći set su, baš kao i u prvi krenuli bolje i konkretnije, te ostvarili značajnu početnu prednost. Protivnik se opet približio. Ipak, dvojac se ospio oduprijeti, poučen lekcijom iz prve partije, te na kraju slaviti 16:8.

Stipu Mujana Ćipu publika u Stobreču jako rado gleda, a mladost i kvalitet koju balotaš i boćar Ante Plazonja prezentira su za pohvalu. Momci nikome neće biti poželjan ždrijeb u nastavku turnira.

Comments are closed.