Tko je zaboravio na prvake: GULIĆ I BILOKAPIĆ PROŠLI DALJE. BILI „PRIJETI“ ZVIJEZDAMA

Kad legende zaigraju: DVA TONĆA, JERIĆ I JURJEVIĆ BRILJIRALI
16 svibnja, 2016
Dite Prika i kraj prekrasne karijere: OMIŠ POČEO U ZNAKU IVANA KNEZOVIĆA ĐIKE
16 svibnja, 2016

Tko je zaboravio na prvake: GULIĆ I BILOKAPIĆ PROŠLI DALJE. BILI „PRIJETI“ ZVIJEZDAMA

Petar Bilokapić thumb

Petar Bilokapić

Karakašica nam ulazi u završnu fazu. Od 500 igrača koji su na natjecanju sudjelovali, u turniru ih je još 20-ak, a pravo more balotaških zvijezda je van igre. Sve je to pokazatelj izjednačenosti i izrazite konkurentnosti kad je balotaška karta Dalmacije u pitanju.

Branitelji naslova Marinko Gulić i Petar Bilokapić su nekako potiho ušli u četvrtfinale bez velike medijske pompe. To ne znači da baš oni neće biti slavodobitnici, pogotovo kada se uzme u obzir način na koji su sinoć prošli. Momci su  vodili9:1 u prvom setu koji su izgubili. Dramu drugog seta i minus 7:12 su okrenili, dok je u trećem protivnik ostao ne 9 punata. U drugom je bilo 15:15, a moglo je biti i 0:2 za protivnika po izvještajima sa terena. To znači da su baš sada oni najopasniji za osvajanje. Od osam utakmica, ne mogu se sve dobiti glatko. Ovo je bio njihov lošiji dan kojeg su prošli.

Od ostalih zanimljivosti izdvajamo da je balotaški „Nenad“ i autoritativni vođa svojih ekipa, Jozo Terzić Skikalo došao do genijalne ideje da pošalje popularnog „Fabu“ za bulinom na Kacunaru, i pogodio. Klasični i odlični pucač vjerovatno nikad u životu nije odigrao valjača. I onda čovjek naprosto odbriljira. Svaka čast i pohvale za ovaj veseli par i njihovog vođu.

Bili poručio Marinu i Neni da ne dolaze jer će ih on poslat kući:

Što tek reći na Biloga, ili Nediljka Mrkonjića koji je posredstvom svog suigrača Zorana Anića javno poručio Marinu Ribičiću i Nediljku Juričiću da u Stobreč ne dolaze i da će ih Bili i Zoki poslat kući puno prije nego su zvijezde to planirale. Utakmica je na rasporedu sutra, a ishod meča nas sada jako zanima.

Nediljko Mrkonjić Bili

Neustrašiv i opušten: Nediljko Mrkonjić Bili

Comments are closed.