ROKO ŽURE I ROKO ALJINOVIĆ: „Autsajderi“ ili „šutljivi favoriti“ i sukob stilova?!

FINALE – KOPRIVNO 2019: Može li Toni Bašić odlučiti veliku utakmicu?!
27 srpnja, 2019
Veličanstveno finale Koprivnog: ROKO ŽURE I ROKO ALJINOVIĆ NAJBOLJI !
28 srpnja, 2019

ROKO ŽURE I ROKO ALJINOVIĆ: „Autsajderi“ ili „šutljivi favoriti“ i sukob stilova?!

Cijeli turnir Roko Aljinović, Roko Žure i Gabrijel Miketek kao treći igrač, slove kao iznenađenje. Mnoge velike ekipe su već izbacili. Ostaje samo još jedna prava momčad i Roko i Roko su na vrhu svijeta. Po mnogima utakmica izjednačenih takmaca, po drugima utakmica mladih zvijezda Bakelita i favorita Ante Plazonje i Tonija Bašića pojačanih Jurom Kerumom i iskusnim Fabjanom Barićem protiv blagih autsajdera Roka i Roka.

Očekujmo danas mirnoću, spor tempo igre od strane Roka Aljinovića. Nećete od njega mnogo toga nepotrebnog čuti ni vidjeti tokom utakmice. Ako pri tome on i Roko Žure ponude visok nivo igre, Fabo, Jure i momci će imati pune ruke posla. Dva Roka su savladala mnoge renomirane igrače dosada, a danas će imati još jednog „Jockera“ u rukavu. Naime, finale bi moglo donijeti jednu veću tenziju utakmice, što bi moglo ići na mlin Roka Aljinovića, a Ante Plazonja kao nabolji igrač polufinala, a možda i cijelog turnira će danas biti na testu karijere.

Ante Plazonja kao ključni igrač finala:

Plazonji bi olakotna okolnost mogla bit mentorstvo jednog od najboljih igrača Bakelita uopće Marka Plazonje. Naime, ako stvari po Plazonju krenu kontra plana i ako on pri tom ne zadrži mirnoću i kompaktnost finale bi moglo otići u za njega neželjenom smjeru. U prijevodu Ante Plazonja će danas pokazati dali je spreman za balotašku elitu. Za pobjedu će morati ostati miran i čvrst bez obzira na tijek finala. Ukoliko to uspije, ako pri tome čak i izgubi, biti će jedan od ultimativnih pobjednika turnira. Ako izgubi utakmicu i kontrolu iste, biti će nedvojbeno najveći gubitnik finala. Igrač koji dominira dva najbolja igrača Bakelita Luku Žuru i Petra Bilokapića je danas dužan publici prezentirati kombinaciju “fajta” sa jedne strane, te mirnoće i koncentracije na svakoj baloti svih pet sati utakmice sa druge strane, a analitičare najsitnijih detalja u balotama danas očekuje istinska poslastica.

Roko Aljinović i Roko Žure

Comments are closed.