Na Bepov pogon: BOŽO ROGOŠIĆ, VLATKO BAN, LUKA ŽURE I JURE ARMANDA

Sekelez u Jesenicama: U MAKARSKOJ MINI DERBI I UTAKMICA OD VISOKOG ZNAČAJA
30 listopada, 2016
Vuja, Niđo, fatalna “Gabrijela” i potpuni luzeri: POBIJEDILI NAKON TRI GODINE
1 studenoga, 2016

Na Bepov pogon: BOŽO ROGOŠIĆ, VLATKO BAN, LUKA ŽURE I JURE ARMANDA

jure-armanda-bepo-2

Jure Armanda Bepo

U Koprivnom je jučer odigrano finale turnira i organizirana prava fešta jića i pića. Ugodni domaćin je još od fenomenalnog turnira u paru bio besprijekoran.

Vlatko Ban, Božo Rogošić, Jure Armanda Bepo i Luka Žure su jučer rezultatom 2:0 pobijedili ekipu koju predvode Jure Škokić i „Kole“. Škokićevi momci nisu pružili onaj nivo igre koji su prezentirali do finala, što su raspoloženi „Poštar“ i „Bepo“ znalački iskoristili. Nedvojbeno je najkvalitetnija i najbolja ekipa do titule stigla i to potpuno zasluženo. Uspona i padova je bilo. Momci su nekoliko puta bili na rubu ispadanja. Ipak, sve su to prebrodili, a Bepu je ovo druga godina za redom da turnir osvaja. Prošle godine je to učinio u drugačijem sastavu (Kurt, Kikac), što je jasna sugestija da uspjeh nije slučajan i da Bepo turnir može osvojiti bilo s kim.

U Jesenicama se u međuvremenu turnir nastavio pobjedom Jure Kapića i Ante Grubiše protiv made i potentne ekipe iz „Ravnica“, koja se pokazala u solidnom svjetlu. Osim Kapića i Grubiše nastavlja briljirati i fantastični Romeo Tomaš, koji nam je nakon meča dobacio: „Momci su jako dobri. Ipak, prostora za napredovanje u ovom fantastičnom sportu imaju na pretek. Za početak bi trebali potražiti savjet od velikog balotaškog znalca Željka Cere kako bi postali što bolji igrači.“ Naime, nema igrača kojeg Tomaš ne poznaje, što se kaže, „u dušu“, odakle dolazi, iz koje je igračke baze, od koje legende uči itd. U skladu s tim jako je svjestan što bi Cerino mentorstvo značilo mladim snagama.

Od ostalih zanimljivosti spomenimo da ekipa koju predvodi, inače jako dobri, a u Košutama odlični, Neno Musulin, čeka protivnika u finalu, s obzirom da se drugo polufinale tek treba odigrati. Musulin je u Košutama poprilično teško pobjediv, a tko god u finale dođe morat će se svojski potruditi za pobjedu, bilo da se radi o Mariu Gašparu, Hrvoju Milaviću ili Denisu Ramljaku.

Božo Rogošić

Božo Rogošić

Comments are closed.