Preko Splita do naslova u Sinju: RENOMIRANI MEDIJI O EKIPI NAKLICE I ŽUJA KUPU

VELIKO FINALE “OŽUJSKO KUPA 2018”: „Naklice“ na balotaškom vrhu svijeta
12 kolovoza, 2018
Može li „Juka“ izdržati?! KACUNAR, BRNAZE, KOPRIVNO I PAROVI OMIŠA ODLUČUJU
19 kolovoza, 2018

Preko Splita do naslova u Sinju: RENOMIRANI MEDIJI O EKIPI NAKLICE I ŽUJA KUPU

Naklice 33

Nezapamćeni „hype“ u regiji i šire izazvala je fantastična organizacija finala „Ožujsko kupa 2018“ na novoj lokaciji u Sinju i dvodnevna zabava koja se odvila između „Alke“ i „Velike Gospe“. Klapa „Rišpet“, „Prljavo Kazalište“, Mate Pavešković kao istinski superstar bakelita i njegovi suigrači koje podržavaju BK „Naklice“ i Grad „Omiš“ doveli su stvari do usijanja. Vijest nakon finala na „dalmacijabalote.com“ vidjelo je nekoliko desetaka tisuća ljudi (PROČITAJTE OVDJE), a „Slobodna Dalmacija“ je vijest prenijela na dvije velike stranice u tiskanom izdanju od 14.08.2018.

24 sata su prvake sa Naklica i vanserijskog organizatora „Ožujsko pivo“ pozdravile ovako: VIJEST PROČITAJTE OVDJE.

TV Jadran je u svojoj emisiji „Ćakula na Jadranu“ (od 32. do 37. minute u videu) o duetu šampiona (Naklice i Žuja) izvijestio ovako: VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Boćanje kao idealan drugi sport:

Naklicama su čestitke pristigle sa svih strana, pa čak i ona od predsjednika Hrvatskog boćarskog saveza, a prvaci su pozvali mlade da se uključe u boćanje i balotanje obzirom da se radi o idealnom drugom sportu. Naime, kada trenirate nogomet, košarku ili rukomet boćanje se nameće kao sport koji bi idealno bilo prakticirati jednom tjedno. Mogućnost za isto (iza 15.9.2018, nakon što počne nova školska godina) nude dvorane na Gripama (BK Nada), u Varošu (BK Veli Varoš) i u Sinju (BK Mačkula). Podsjetimo da je na valu zanosa za igrom prošle sezone krenula i prva povijesna juniorska Hrvatska boćarska liga, kako bi naša djeca ovaj prekrasan sport upoznavala u krugu svojih vršnjaka. Cijeli projekt ima nedvosmislenu podršku nacionalnog i lokalnog saveza, kao i svih vodećih boćarskih klubova.

Podsjetnik: Put ekipe Naklice do Sinja (Poluzavršnica – Mostine, Split):

Ekipa Naklice je bila medijski iznimno snažno popraćena i u poluzavršnici “Ožujsko kupa 2018”, gdje su prvaci također tri puta iz terena izišli kao pobjednici. VIDEO sa Mostina (Split) pogledajte ovdje.

Fotogalerija sa poluzavršnice:

Damir Pirić

Mate Pavešković Damir Pirić Siniša Stipić

Ivan Žuljević Damir Pirić

Mate Pavešković

Mate Pavešković Damir Pirić 23 (1)

Damir Pirić 27

Mate Pavešković 29

Mate Pavešković Ivan Žuljević Damir Pirić

Mate Pavešković Ivan Žuljević Damir Pirić Siniša Stipić 26

Mate Pavešković Ivan Žuljević Damir Pirić Siniša Stipić

Mate Pavešković Ivan Žuljević Damir Pirić Siniša Stipić 25

Mate Pavešković Ivan Žuljević Damir Pirić Siniša Stipić (2)

Ivan Žuljević 29

Comments are closed.