Naklice ponovno uzele bodove vodećem Hajduku: CRVENE KUĆE NA BOD OD 1.MJESTA !

Metković remijem blizu ostanku u lizi ! BISTON OSIGURAO “JEDINICU” !
20 ožujka, 2022
Ante Tomašević, Jokac, Ćuta i Ante Domnjak u finalu Turjaka !
22 ožujka, 2022

Naklice ponovno uzele bodove vodećem Hajduku: CRVENE KUĆE NA BOD OD 1.MJESTA !

BK Naklice

Vodeća ekipa na tablici, BK Hajduk Rašica, je gubio rijetko bodove tokom sezone, a jedina četiri boda koja je izgubio na način da je momčad bila kompletna su ona četiri boda protiv BK Naklice. Poljičani nikako ne leže Hajduku, a utakmicu su igrači BK Naklice igrali sa dodatnim motivom, jer iz Grada Omiša stižu najave da se projektna dokumentacija za dvoranu na “Vininama” (dio Naklica) u izradi. Naklice su slavile sa uvjerljivih 18:6

Rašičani su neke utakmice bili kompletni, neke ne. Razlog tome je što igrači igraju na dva fronta. Nešto poput igrača bakelita u srednjoj Dalmaciji. Oni su to dosada mogli bez ozbiljnijih prepreka. Od sada će takav način igranja biti pod određenim pitanjem, a mi ćemo razvoj situacije popratiti do samog kraja. Hoće li autobusne linije za Crnu Gore u ljetnom periodu voziti istim tempom kao i zimi, ostaje nam za vidjeti. Također, pauza od kraja lige do početka kvalifikacija je prevelika za Rašičane. Uz navedeno, utakmice se sigurno neće igrati u Srebrenom. To je samo dio problema na koje će Hajduka naići, a šanse da se plasiraju u Superligu su “po izdvojenom mišljenju” skromne.

Sve to pod pretpostavkom da će Hajduk pobijediti Primošten doma. Primošten je u naletu pa je utakmica u Srebrenom otvorenija nego se “na prvu” čini. Prvi pratilac BK Crvene Kuće će imati zahtjevan zadatak u Komiži, pa ako Crvene kuće dođu do boda, a Hajduk izgubi ili Crvene Kuće pobijede, a Hajduk odigra neodlučeno, u kvalifikacije za Superligu će Crvene kuće. Zadrani su sa uvjerljivih 20:4 savladali BK Zlatan Otok.

Comments are closed.