Neka od finala ovaj vikend i rješavanje pitanja „Kralja bakelita 2018“

JAKE PRIPREME U STOBREČU: Nediljko Šiško ugostio reprezentaciju Hrvatske
17 listopada, 2018
Danas finale u „Jure“ – Glavice: „RICU“ DRAMA FINALA U ŽRNOVNICI
20 listopada, 2018

Neka od finala ovaj vikend i rješavanje pitanja „Kralja bakelita 2018“

Bogat balotaški vikend je pred nama pa krenimo redom:

Petak – Finale lige „Kalaš“:

Danas će finale Kalaša biti u znaku sjećanja na jednog legendarnog balotaša. Milivoj Papić u suštini balotanje i balotaše nikada neće napustiti. Zauvijek će legendarni i neponovljivi Papić ostati među balotašima, a na portalu će u budućnosti biti dostupan putem rubrika Povijest, Legende i Kuća slavnih balotaša. Njegovi momci će danas igrati protiv ekipe koju predvode Ivan Šošić Rico i Hrvoje Milavić. Također, već legendarni dvojac igra prvo finale na istoj strani, nakon godina sportskog rivalstva ekipa.

Subota – Glavice „Kod Jure“:

Sutra će Joško Modrić Jokac u Glavicama pokušati dokazati svima u regiji da je on igrač “broj jedan” u Glavicama u sklopu sutrašnjem finala o kojem nas malo šira najava na portalu očekuje sutra.

Nedjelja – Omiš finale Parova:

Nediljko Ribičić Ziko je svoj dio posla zaista jako dobro odradio i nada je da će on i dalje biti taj koji će vući organizacijski dio kultnog Omiša. Finale će ponuditi dvoboj ekipe u najboljoj formi ovoga trenutka Jure Radmana Juke, Igora Žuljevića Žuke i Ivana Žuljevića protiv Luke Žure, Jure Žižića i Damira Pirića. Čeka nas prava poslastica, a nakon ove nedjelje sam će na vrhu igrača bakelita po „dalmacijabalote.com“ ostati upravo Žure. Šanse da ga netko prestigne do kraja sezone su manje od minimalnih. U svakom slučaju čeka nas mnogo dobre igre ovaj vikend.

Comments are closed.