Neporaženi: BK HAJDUK RAŠICA KAO PROJEKT KOJI JE NEDOSTAJAO DUBROVNIKU I DALMACIJI !

2.KOLO BOĆARSKE SUPERLIGE: BK Biston se vratio starim navikama – pobjedama !
31 listopada, 2021
FINALE “GRABOVAC 2021”: Danas u 13:00 sati – Ivan Žuljević kao moguća prevaga ?!
1 studenoga, 2021

Neporaženi: BK HAJDUK RAŠICA KAO PROJEKT KOJI JE NEDOSTAJAO DUBROVNIKU I DALMACIJI !

Momčad BK Hajduk Rašica iz sezone 2020/21

Način na koji je Hajduk Rašica izgubio u Sutivanu nije onaj za pohvaliti se, barem kada su domaćini u pitanju. Hajduk je bio bez nekoliko važnih igrača koji su tada bili na svjetskom boćarskom prvenstvu. Kako nije bilo uporišta u pravilnicima HBS-a za odgodu utakmice, povjerenik je postupio ispravno. Ni domaćin nije napravio baš ništa kontra pravila, osim što je na jedan način izostao “fair play”.

Ipak, ima tu nešto i dobro, ako se gleda sa aspekta kluba iz Rašice: “Kada se ne biraju sredstva da te se dobije, znači da vrijediš.” Na koji način i kako je Biston, od kada je oformio megamomčad na vjetrometini, je priča za sebe i štorija koja čeka da bude ispričana. Biti će ispričana zajedno sa pričom o tendenciozno limitiranim dalmatinskim boćarskim projektima i “Grobarima dalmatinskog boćanja”. U međuvremenu igrači Hajduka nisu bili pretjerano zadovoljni sa suđenjem u Zadru protiv BK Crvene Kuće. Zadru, koji je inače primjer kako se pošteno sudi u Dalmaciji.

Kako god da bilo i Hajduk Rašica i suci koji sude utakmice Hajduka u gostima će nedvojno ubuduće biti pod povećalom, jer najgore što se može dogoditi jest da projekt koji je Dalmaciji nedostajao, skup onog najboljeg što boćarski Dubrovnik i okolica imaju, bude žrtva ostalih prosječnih ili ispod prosječnih i limitiranih dalmatinskih projekata, kao i sitnih interesa podkapacitiranih kadrova.

Rezultati i analiza 7.kola 1.HBL – jug, uskoro…

Comments are closed.