Vlade Sabljić doveo „kapitalca“ za Bast: MATE ZEČIĆ, MLADOST DALMACIJE I JESENICE

Ivan Iko Palaversa pokazao da se može: UZEO BOĆE DRUGI PUT U RUKE U ŽIVOTU
21 prosinca, 2016
Nezaustavljivi na svim frontovima: ANTE, IVAN, TE PERIKA, BULIĆ I VEDRAN KUNAC
22 prosinca, 2016

Vlade Sabljić doveo „kapitalca“ za Bast: MATE ZEČIĆ, MLADOST DALMACIJE I JESENICE

mate-zecic-marko-vulic

Jucer su se odigrale tri utakmice u sklopu pojedinačnog turnira u Jesenicama. U prvom meču je popularni Baso iz Stobreča, uz podršku Oluje i ostalih aseva balota,  rezultatom 2:1 pobijedio Zvonu Čotića iz Dubrave.

Nakon njega je Jure Kapić rezultatom 2:0 pobijedio Roka iz Srinjina, da bi u trećem meču dana Rade Keca pobijedio Josipa Crljena iz Rude.

Također nam stiže izvještaj sa utakmice koja se igrala dan prije u kojoj je pobijedio osvajač prvog turnira u Jesenicama Mate Zečić i to protiv Marka Vulića. Po riječima upućenih sa Zečićem se nitko neće naigrati.

Na svom fb profilu vodi evidenciju rezultata:

Neven Jelić definitivno spada u originalnije i dosjetljivije balotaše i ljubitelje balota. Naime, na svom facebook profilu javnost izvještava o svim rezultatima na turniru u Bastu i to na dnevnoj bazi. Pa tako, ne da smo saznali da su Marin Ribičić i Vlade Sabljić pobijedili 2:0, nego su se još i pojačali Tonijem Bašićem kao pucačem. Kad se u sastav vrati još i Filip Jerčić, ova ekipa će moći do samog kraja.

Dotaknimo se i nove pobjede para za kojeg malo tko ne navija, u sastavu Ivan Žuljević i Ante Plazonja. Mladići su u Stobreču u iscrpljujućoj utakmici pobijedili 2:1 ekipu koju predvodi legendarni Mate Ćirko Baja i tako se plasirali u treće kolo.

roko-aljinovic-jure-kapic-1

roko-aljinovic-jure-kapic-2

Comments are closed.