Bratska borba za „Ranking“: 2000 BODOVA PETRU ILI IVICI BILOKAPIĆU ?!

SENZACIONALNO: DUBROVČANI BOĆANJE DOVELI NA STRADUN
12 lipnja, 2019
13.6.2019 ZA POVIJEST: RAFFA IGRALIŠTE U TURJACIMA SPREMNO ZA IGRU
14 lipnja, 2019

Bratska borba za „Ranking“: 2000 BODOVA PETRU ILI IVICI BILOKAPIĆU ?!

Ivan Šušak i Petar Bilokapić

U Karakašici je odigrano drugo polufinale tamošnjeg “Grand slama”. Petar Bilokapić i Ivan Šušak su imali set i 11:3, da bi Neno Juričić i Tonći Jerić u furioznoj igri stigli preokrenuti rezultat i izjednačiti na 1:1. Ipak, Bilokapić i Šušak su ponudili „previše od igre“ tu srijedu navečer za slavlje u sklopu trećeg seta,16:4 i plasman u veliko finale.

Pobjeda bodova za Ranking i velika fešta u subotu:

U neko starije doba balotanja, kada bi bilo koja dva brata ušla u jedno finale na suprotnim stranama, ono bi bilo gotovo na jedan način, bez obzira o kojoj se braći radi. Međutim, zbog 2000 bodova za Ranking balotaša po „dalmacijabalote.com“ sve medalje i nagrade padaju u drugi plan. Igrači koji pobijede u finalu su potpuno u utrci za „Kralja bakelita 2019“ i upravo je to razlog zbog čega ćemo u terenu gledati pravi sportski rat za svaki milimetar igrališta. Ivan Bilokapić i Petar Bilokapić će i nakon finala biti braća, samo što će jadan biti u boljoj šansi biti najbolji balotaš Dalmacije od onog drugog. I u toj šansi će biti onaj koji u subotu pobijedi. Uz navedeno, dugogodišnje rivalstvo Ivana Šuška i Siniše Stipića je poznato u balotama, gostiju u Karakašici će biti i iz daleke Italije pa će organizator imati pune ruke posla oko organizacije utakmice. Dolazak su najavili mnogi ugledni balotaši Dalmacije. Dakle, u subotu nas u Karakašici čeka istinska fešta balota.

Mnogobrojnu publiku će zabavljati popularna Žana Vuco, a utakmicu bi trebao otvoriti predstavnik talijanske boćarske federacije.

Ivica Bilokapić i Siniša Stipić

Comments are closed.