NOVI STARI „KRALJ BAKELITA 2018“: Luka Žure najbolji u godini !

Wimbledonski rasplet 1.Memorijala „Z.Rančić“: VINKO KRAGIĆ I HRVOJE BALIĆ PRVI
22 prosinca, 2018
Produkt Juniorske boćarske lige: SINJSKI DRAGULJ TOMO TOMAŠEVIĆ
23 prosinca, 2018

NOVI STARI „KRALJ BAKELITA 2018“: Luka Žure najbolji u godini !

Luka Žure

O genijalcu iz Srinjina već je mnogo toga na daleko i široko rečeno, a sve skupa možete pročitati ovdje. 2018. godina je za njega bila iznimno uspješna. Odličan nastup za „Volo“ i „Raffa“ reprezentaciju okrunio je titulom „Kralja bakelita“ ili najboljeg igrača Hrvatske u igri po staro-dalmatinskim pravilima sa špondama i gumom potpuno zasluženo. Dakle, gotovo je! Luka Žure je i matematički osigurao titulu “Kralja bakelita”.

Mogući sponzor „Kraljevstva“ i promjena imena:

Titula „Kralj bakelita“ je na najboljem putu da dobije dodatak u vidu imena kompanije za proizvodnju digitalne tehnologije ispred te dvije čarobne riječi. Točnije, interes jakog brenda postoji da još dodatno podigne na cijeni ovu ionako prestižnu nagradu, uz uvjet da se titula zove imenom brenda. U skladu s tim onaj tko osvoji titulu „Kralja bakelita“ na poklon dobiva novi TV uređaj.

Luka Žure do rekordne treće titule najboljeg:

Luka je TV zaslužio sa 5600 bodova i sitnih, ali ovaj put značajnih, 30 bodova više od drugoplasiranog Jure Juke Radmana. Bez obzira što će ime proizvođača TV ekrana (na slici ispod) do 2019. godine ostati nepoznanica, Luka je zaslužio i gotovo jedan metar veliki prijelazni pehar portala „dalmacijabalote.com“. Njemu je ovo treća i rekordna titula „Kralja Bakelita“ u šest godina računanja. Podsjetimo se da je prošlogodišnji osvajač bio Marijan Botica, a u idućoj godini je nemoguće predvidjeti konačnog pobjednika. Onaj tko osvoji Bast i Turjake će odmah ući u bespoštednu utrku za titulu, a na istim tim lokacijama postoji barem još stotinjak pretendenata za navedeno. U svakom slučaju nas čeka zanimljiva sezona 2019.

Comments are closed.