ODLIČNE ZAVRŠNICE VELIKIH TURNIRA I BOŽO RIBIČIĆ I BORO LOZINA ZA POBJEDE

Marin i Toni Gruica, Han, Omiš, Kacunar: ODIGRANA TRI VAŽNA ČETVRTFINALA
25 listopada, 2016
Ursić Zoran i Jure Vrdoljak slavili u Jesenicama: RADOŠEVIĆ I GRUICA U FINALU
27 listopada, 2016

ODLIČNE ZAVRŠNICE VELIKIH TURNIRA I BOŽO RIBIČIĆ I BORO LOZINA ZA POBJEDE

bozo-ribicic-2

Vitalni Božo Ribičić

Završnice najjačih turnira su u toku, derbija u balotama ima doslovno na sve strane, a Jesenice se zahuktavaju.
U Omišu su Mate Kesić i Igor Žuljević 2:1 pobjedom izborili polufinale odličnog turnira parova protiv Mate Paveškovića i Ivana Ike Palaverse. Žuljević je dobar dio utakmice bio najbolji na terenu, a Kesić je imao nekoliko odličnih poteza tokom trećeg seta, koji su odredili konačan rezultat.
Na Hanu su finale izborili Petar Bilokapić i Veljko Maretić pobjedom protiv ekipe koju predvodi Ivan Bašić Mora. On i „Vuk“ nisu izdržali, a momci će u finalu igrati protiv para Modrić/Tenžera. Prvi set je bio igriv do 13:12, a završio je 16:12. U drugom su momci slavili mnogo uvjerljivije.
Na Kacunaru, u zaostalom meču su Hrvoje Balić i Jozo Jurić uspjeli sačuvati prednost od prije nekoliko dana iz prekinutog meča protiv ekipe koju predvodi Joško Palinić Pale. Pale je ekspresno izjednačio na 1:1. Ipak, Balić i Jurić stižu do 16:8 pobjede u trećem setu.
Na Zelenci briljirati nastavlja Božo Ribičić u paru sa sinom Marinom Ribičićem. Legendarni par se plasirao u osam ekipa pobjedom protiv domaće ekipe. Božo je po izvještaju sa terena cijeli turnir odigrao na visokom nivou, što ovaj par čini potpuno konkurentnim za tron.
Pravu dramu vidjela je publika u Jesenicama. Naime, ekipa Slivno u sastavu Boro Lozina, Joško Mikrut i Vlade Marinić, pobjedila je ekipu Zeljković iz Trmbusa. Utakmicu je prelomio Boro Lozina koji je pri rezultatu 14:15 u trećem setu za protivnika izvadio nemoguću balotu za dva punta i pobjedu svoje momčadi.

boro-lozina-josko-mikrut-vlade-marinic-2

Boro Lozina, Joško Mikrut i Vlade Marinić

Comments are closed.