Ursić Zoran i Jure Vrdoljak slavili u Jesenicama: RADOŠEVIĆ I GRUICA U FINALU

ODLIČNE ZAVRŠNICE VELIKIH TURNIRA I BOŽO RIBIČIĆ I BORO LOZINA ZA POBJEDE
26 listopada, 2016
U srijedu polufinale Omiša i „ždrijeb“ za koji se živi: TONI BAŠIĆ, „DOKTOR“ ILI?!
28 listopada, 2016

Ursić Zoran i Jure Vrdoljak slavili u Jesenicama: RADOŠEVIĆ I GRUICA U FINALU

jure-vrdoljak-zoran-ursic

Zoran Ursić i Jure Vrdoljak

Od sinošnjih dojava rezultata izdvajamo da je ekipa „Sušiona Slivno“ u sastavu Zoran Ursić i Jure Vrdoljak u Jesenicama slavila protiv perspektive ekipe „Donna“ iz Dugog Rata. Treći igrač ekipe je Filip Jerčić, po riječima upućenih.

Također, u derbiju u Glavicama između Darka Radinovića Dima i Joze Gašpara protiv Dine Botice i Ivana Šuška Nipera, rezultatom 2:1 slavili su Gašpar i Dim, a meč je utoliko bio pod povećalom jer su na ždrijebu četvrtfinala Šušak i Dim najavljivali uvjerljive pobjede jedan drugome. Momci su se ovom pobjedom plasirali u 4 ekipe.

U derbiju u Otoku su se inače odlični, Mora i Vuk, pokušali iskupiti za polufinale Hana. Ipak, nisu uspjeli, a Petar Bilokapić rezultatom najavljuje furiozan kraj sezone. On je pobjedu ostvario sa prvarom Mirom Bradarićem Marinerom. Igor Milas, kojeg muče leđa u posljednje vrijeme, je također dio ekipe. Ekipa se plasirala u četvrtfinale turnira.

Od rezultata iz prethodnog dana, jako važan rezultat dogodio se na Grebenu. Tamo se konačno otvorilo jako dobroj kombinaciji Dario Radošević i Dado Gruica, koji su se plasirali u finale turnira. Tamo će snage odmjeriti sa Markom Plazonjom iz Sedramića i Tonijem Bašićem iz Dubrave u sklopu ekipe “Triva Trans”.

jozo-gaspar-darko-radinovic-dim

Darko Radinović Dim i Jozo Gašpar

Comments are closed.