Opet Penići: TIJESNIH 16:15, 16:15 ZA IVANA I BOŠKA

Tko je najveće otkriće turnira: NIKŠA ARMANDA I DENIS KOVAČEVIĆ
4 srpnja, 2016
Mate Pavešković kao Kevin Durant: ODLAZI U EKIPU KOJA OSVAJA
6 srpnja, 2016

Opet Penići: TIJESNIH 16:15, 16:15 ZA IVANA I BOŠKA

Ivan Penić Boško Penić

Penići

Po nekim mišljenjima, Jure Stanić, najveći balotaški talenat od Luke Žure vratio se balotanju, sa raznih izleta u inozemstvo i to ravno u igralište. U Koprivnom, u društvu odavno etabliranog pucača Mate Botice Balote protivniku nije dao ni trunak šanse. Među ravno 15 osvojenih turnira u svojoj kolekciji Jure ima, ni manje ni više nego tri osvojena grand slam turnira, od kojih su dvije „Rogoznice“. Za igrača sa nepune 23 godine, to su  ozbiljna dostignuća. Iako, teško se oteti dojmu da je Jure mogao mnogo više, a njegov Omiš još uvijek mu je nedosanjani san. Nada je da će „Posrnuli dijamant“ naći put u bolje i uspješnije balotaško sutra.

Penići imaju ambicije usko vezane za balotaški vrh:

Na drugom igralištu pravi triler dobili su Boško Penić i Ivan Penić koji su sa nevjerovatno neizvjesnih 16:15 16:15 dobili jednu od najozbiljnijih sinjskih ekipa. Po izvještaju sa igrališta, nivo igre, a pogotovo pucanje bilo je fenomenalno sa obje strane.

Na trećem igralištu Josip Glavinović Perika i Goran Bulić pobijedili su između ostalih i neke prvoligaške boćare, a podloga Koprivnog je očito ona koja njima odgovara.Vrlo slična podloga je i na legendarnom igralištu Tugara koji Bulić i Glavinović koriste u svrhe „nedjeljno popodnevnog“ balotaškog treninga.

jure

Jure Stanić

Comments are closed.