OSVOJIO RAVNICE ! A onda najavio 4000 bodova i slavlje u Grabovcu – odmah naišao na otpor !

POLUFINALE KEP-a ! BK Biston iz Baške Vode ispisao povijest dalmatinskog boćanja !
20 lipnja, 2021
1.HRL – treća sezona – sportska izvedba na sve višoj razini
23 lipnja, 2021

OSVOJIO RAVNICE ! A onda najavio 4000 bodova i slavlje u Grabovcu – odmah naišao na otpor !

Sinoć se odigralo finale Ravnica, koje je svojevremeno zaustavila pandemija. Ipak, Toni Čagalj, Nikola “Niđo” Čagalj i Jozo Terzić “Skikalo” su savladali Ivana Siničića “Bricu”, Gorana Kadijavića i Jozu Mikasa “Tetka” rezultatom 2:1.

Imali su potonji svoje šanse, ali dvije krive odluke, koje su ih koštale 3, a onda i 4 punta su presudile prvi set, zatim i ishod čitavog finala.

Ipak, finalom je dominirao jedan čovjek. To je Jozo Terić Skikalo, koji je nakon Ravnica najavio: “Provukli smo se u prvom kolu Kreševa, Frane Baraban i ja. Sada se otvorilo trijumfom u Ravnicama. Ako osvojimo Kreševo i Grabovac, to je u zbroju 4000 bodova, a onda se zna tko će biti Kralj Bakelita 2021”.

Naravno da Skikalo nije dugo čekao na odgovor. Naime, igralište u Grabovcu je nešto sporije od Kreševa. A kralj svih igrališta sa nešto više materijala je legendarni Anđelko Domikulić Đela. Đela i Toni Bašić su posjetili Grabovac i najavili titulu, za koju se naravno, po riječima nekih insajdera neće boriti sa Skikalom, nego sa nekim od dosadašnjih Kraljeva bakelita i All Star igračima. U svakom slučaju “igre i igrice” su počele, u Grabovcu se brzo ulaz zatvara, a prijavu je moguće izvršiti na kontakt:

Comments are closed.