POSRNULI GIGANT: Vlado Sabljić i Ivan Iko Palaversa nova pojačanja BK „Nada“

Senzacija u Finalu Koprivnog 2018: „TETIĆI“ NA VRHU U PREOKRETU „ZA GODINE“
9 rujna, 2018
Balotaška bajka iz Srinjina: DAMIR MUŽINIĆ, SINIŠA ANIČIĆ I MARIN ANIČIĆ
11 rujna, 2018

POSRNULI GIGANT: Vlado Sabljić i Ivan Iko Palaversa nova pojačanja BK „Nada“

Vlado Sabljić Viktor Sabljić nasl

Nekad veliki, svjetski klub danas je sudionik prve županijske boćarske lige. Istini za volju, to je uvjerljivo najjača župnijska liga na nivou Republike Hrvatske, ali isto tako nikad BK Nada nije bila niže rangirana nego sada. Ipak se radi o klubu jakog renomea te jedinom iz Dalmacije i prvom povijesnom prvaku Hrvatske u boćanju.

Put u bolje sutra:

Nada je ove godine posegnula za nekoliko ozbiljnih pojačanja. Ponajprije su to Stipe Petričević i Marijan Botica. Oni će ekipi dati mnogo, možda i najviše, uz voditelja Matu Kesića, koji je nedvojbeno administrativna budućnost kluba. Ipak, pratiteljima bakelita je mnogo zanimljivije to što su neki veliki igrači plastike novi članovi BK Nada, poput Ike Palaverse. Njemu su se priključili Ivica Brkić i Vlado Sabljić. Svi oni su boćanju pristupili u relativno kasnoj životnoj dobi i od njih nije za očekivati dodatnu pucačku kvalitetu ni ništa slično što radi kvalitativnu razliku gledajući sa aspekta same igre u terenu. Ali ono što će ovi momci, za početak, klubu donijeti je mnogo karaktera, pozitivne energije i čvrstog stava. U perspektivi potencijal kluba sa tim ljudima u kombinaciji sa Matom Kesićem je ogroman.

Simbolično jest da je Nada ovog momenta, nakon prvog kola, posljednja u lizi zbog punat razlike. Nada je izgubila kao gost u Sinju od prvog favorita za titulu uz samu Nadu, BK Sinj. Ipak, nakon 15.9.2018 i drugog kola očekujmo uzlet velikog kluba natrag put vrha, a karakterni momci iz bakelita Nadi nikako neće odmoć. Štoviše.

Comments are closed.