Senzacija finala i nezapamćeni preokreti: IZNENADILI KRALJEVE JUŽNE BALOTAŠKE HEMISFERE

Obranili naslov: MARINKO GULIĆ I PETAR BILOKAPIĆ PONOVO NAJBOLJI U KARAKAŠICI
30 svibnja, 2016
Domaći „dream team“: I NA 15:0 BEZ „MILOSTI“
30 svibnja, 2016

Senzacija finala i nezapamćeni preokreti: IZNENADILI KRALJEVE JUŽNE BALOTAŠKE HEMISFERE

Makarani 2

Osim finala u Karakašici, igralo se i u Makarskoj. „Zelenka kup 2016“ stigao je do završne utakmice. Finale i utakmica za treće mjesto odigrali su se sinoć.

Nevjerovatan preokret u drugom setu:

Finale je ponudilo pravu dramu i iznenađenje kakvo se ne pamti od početka sezone. Naime, finale je skoro pa završilo nakon sat vremena. Ante Vuković, Miro Mihaljević, Veseljko Tolj i Željko Klinac imali su 16:7 i čak 10:1 u drugom setu. Već su im mnogi zbrojili treći osvojeni turnir u godini, a onda šok. Nikica Biloš, Ivica Loboja, Stanislav Rudež i Gojko Rudež podižu se kao „Feniks iz pepela“, okreću stvari pred preko 300 navijača. 10:1 pretvaraju u pobjedu 16:13.

Treći set i opet povratak iz gotovo sigurnog poraza:

Fantastična ekipa iz Vrgorca je i treći set otvorila bolje. Točnije sa 12:4. Još jednom je kompletan auditorij bio uvjeren u slavlje Mira i njegovih zaista pravih momaka i igrača. Ipak, dva Rudeža, Loboja i Biloš smogli su snage za još jedan veliki preokret i pobjedu 16:14 u trećem setu. Oni su ovim postali prvi osvajači „Zelenka kupa“ u povijesti.

Momci su, baš kao i osvajači turnira u Karakšici, titulu proslavili uz harmoniku i feštu jića i pića na dalmatinski način.

Napomenimo još da su treće mjesto, u utakmici koja se odigrala neposredno prije finala, osvojili: Filip Jerčić, Vlado Šarić i Nediljko Neno Juričić.

Comments are closed.