Sinjski „Ronaldo“ ili ?! DRAMA I 15:15 I NA PREPUNOM ZDANJU HANA

500 navijača u Omišu, 15:15 i prekid meča na igralištu do: TRILER DUGOM I BAKAJI
29 kolovoza, 2016
Povišenje ograde Omiša, Peja, Murika i brzina balote: ANTE TOMAŠEVIĆ SILNI
29 kolovoza, 2016

Sinjski „Ronaldo“ ili ?! DRAMA I 15:15 I NA PREPUNOM ZDANJU HANA

mario milan

Balotaški CR7 – Mario Milan Odža

Kakav balotaški dan. Kakva trilogija vrhunskih i važnih utakmica. O finalnoj utakmici na Otoku publika će izviještaj dobiti uskoro, a sa drame u Omišu već smo izvijestili.

Na Hanu su Tihomir Tiho Barać i Mario Milan Odža ili sinjski „Ronaldo“ imali ozbiljnu namjeru stići do finala i ponoviti rezultat iz prošle godine. U sklopu šesnaestine finala susreli su se sa odličnim Dujom Bakovićem i Nediljkom „Medinom“, koji su već prije Odže i Barija neke favorite pobjedili i izbacili sa turnira. Bari i Odža su na Hanu obožavani i njima domaće hansko zdanje je uvijek ispunjeno kada oni nastupaju.

Po izvještajima sa terena nakon 1:1 i 8:15 zaostatka Baraća i Milana u trećem setu,  mjesta do terena više nije bilo. A kad su se momci vraćali do 15:15, pri čemu je Odža cikao svoje dvije prve balote, a Medina i Baković ih uspješno pogodili, drama je dosegla vrhunac. Medina i Baković su na kraju slavili zasluženo, a baš kao i uvijek bolja ekipa pobjeđuje. Han kao „sinjski grand slam“ do kraja će ponuditi ono najbolje što se u balotama može vidjeti i doživjeti. Garant toga je odlični Miroslav Žanko Suvi i njegov zemljani teren bez premca. Podloga „Velodrommea“ je definitivno u konkurenciji za najbolju u balotama uopće. Također, masovnost u balotama je nezapamćena, baš kao i broj ljudi i publike oko onih najcijenjenijih i najljepših terena. Fantastično.

Comments are closed.