Šok ili prvotravanjska šala?!: IKO PALAVERSA PROPUŠTA FINALE

Izdvojeno mišljenje: POVIJESNO FINALE STOBREČA – PROGNOZA
31 ožujka, 2016
U sjeni velikog finala: VELE PROTIV RICA
2 travnja, 2016

Šok ili prvotravanjska šala?!: IKO PALAVERSA PROPUŠTA FINALE

Iko

Balotaškim svijetom u ranim jutarnjim satima kao grom odjeknula je informacija koja bi mogla imati važan utjecaj na ishod finalne utakmice u Stobreču i utakmice godine.

Naime, Ivan Palaversa osobno nam je obznanio ovu vijest, a njegovu izjavu prenosimo u cijelosti: „Mate je zaista pravi čovik, dobričina i poštenjačina. Međutim, dosta mi je stalnih provlačenja i onakvih situacija kao što je bilo u polufinalu. Sve je to moglo biti puno puno lakše i jednostavnije. Da se nama ono mora dešavat i da se jedva nekako dokopamo finala?! To meni ne triba. Prijatelji ostajemo, ali zajedno više ne igramo.“

Muke po Špiru Gruici:

Organizator nam je obznanio da nikakvih odgoda nema i da je finale u subotu u 18:00, te da su svi sudionici pravovremeno obaviješteni. Stoga, na potezu je sada legendarni balotaš i ljubitelj balota u Dalmaciji Špiro Gruica. On je tvorac ekipe koja se zove „Mosor“ i snosi dio odgovornosti kada je menagment ekipe u pitanju. Najbolji scenarij bio bi kada bi sam Špiro mogao uskočiti na Ikinu poziciju, sa čime bi i Mati Paveškoviću riješio dio muka. Međutim, Gruica je na turniru već sudjelovao i kao takav nema pravo nastupa. Pronaći igrača koji na turniru nije igrao čini se gotovo kao nemoguća misija u ovom trenutku kada nas sati dijele od samog početka.

Istini za volju Iko jest rođeni šaljivđija. Ipak, ukoliko je vijest istinita, Marin Ribičić već sad zadovoljno trlja ruke s obzirom da mu je Iko potpuno ravnopravan takmac. Rasplet ovih tračeva i balotaških zapleta očekujemo do početka utakmice, a po saznanju konačnih sastava javnost ćemo odmah i žurno izvijestiti o istima.

 

Comments are closed.