STIPE PIVČEVIĆ DOMINANTNO: Did, unuk i sin Pirić sa Naklica danas u Omišu

NAŠIMA LUTRIJA PRIPETAVANJA: Hrvatskoj dva mjesta u finalu boćarske „Lige Prvaka“
28 svibnja, 2017
Tjedni osvrt i najava današnje završnica Basta: FINALE JOSIPOVIĆU ILI ĐELI?!
3 lipnja, 2017

STIPE PIVČEVIĆ DOMINANTNO: Did, unuk i sin Pirić sa Naklica danas u Omišu

Stipe Pivčević Nino Mrša Duje Pirić

Uvjerljivo i bez ikakve konkurencije najatraktivnija ekipa na nadmetanju u Stobreču „Opća opasnost“ u sastavu Ante Ljubičić, Jure Žižić, Željko Juričić i Klarić oprostila se od nadmetanja protiv mlade i talentirane ekipe u sastavu Nino Mrša, Stipe Pivčević i Duje Pirić.

Meč je pokazao kakav potencijal posjeduje Stipe Pivčević koji je dominirao od prvog trenutka utakmice na prvaru. Po vokaciji pucač, kojem je bližanje sve samo ne strano obzirom na činjenicu da se radi o školovanom igraču, odvaljao je nezapamćeno. Mrša je u Stobreču, jednako kao i na Kacunaru, domaćin i ni blizu mu nije lako parirati. Duje Pirić, kojeg danas čeka spektakl u Omišu, odigrao je na svom standardno visokom nivou (osim prvog seta), kakvog prezentira u posljednje vrijeme. Ovom pobjedom mladost regije stigla je do plasmana među 16 najboljih ekipa, a miljenici publike, ekipa „Opća opasnost“, je platila danak rošadama unutar igre, obzirom da su nakon pobjede u prvom setu stigli do ideje da trebaju raditi izmjenu na pucaču. Do tada nepogriješivi Klarić završio je na klupi, a njegova momčad završila je turnir.

Utamica zbog koje se vole balote u 19:00 u Omišu:

Iako maksimalno posvećen boćarskim obvezama, mlada nada regije Duje Pirić ove sezone nešto je češće viđen na terenima regije nego dosada. Razlog tome je činjenica da rjeđe gubi na ono malo nadmetanja na kojima se pojavi. Jedno od onih nadmetanja koje se ne propušta je trojka Omiša. Duje, otac Damir Pirić i „did“ Ante Pirić danas u sklopu iste ekipe nastupaju u Omišu. Ante je poznati boćar i jedan od osnivača BK Naklice iz davne 1984.godine, dok je Damir bivši boćarski reprezentativac i trostruki osvajač Omiša. Time je zaslužio put u balotašku „besmrtnost“ koja mladog Duju tek čeka. Može li trojac Pirić sa Naklica šokirati balotaški svijet i osvojiti Omiš na krilima briljantnog Duje, nikad konstantnijeg i boljeg Dade, ostaje za vidjeti. Ako Ante pruši u valjačkom dijelu ono što može, sve su opcije otvorene. Publika Omiša će nedvojbeno biti na njihovoj strani.

Damir Pirić Ante Pirić Duje Pirić

Comments are closed.