U Omišu derbi, u Srinjinama dame: PETRA VLADUŠIĆ OSVOJILA ŽENSKI TURNIR

Tko na koga nego svoj na svoga: OTAC NA SINA, KUMČE NA KUMA
19 srpnja, 2016
Zakon braće: TIHO, FRIC I PEKO IMAJU NEDOVRŠENOG POSLA
21 srpnja, 2016

U Omišu derbi, u Srinjinama dame: PETRA VLADUŠIĆ OSVOJILA ŽENSKI TURNIR

Petra i Slavica (2)

Kada smo svi već pomislili da popularna Meri kroči prema tituli na ženskom turniru u Srinjinama, uz svesrdnu pomoć i vođenje brižnog supruga, ispostavilo se da tome ipak neće biti tako. Igralište „Potok“ ponudilo je neke druge rasplete i iznjedrilo neke nove prvakinje.

U finalnoj utakmici superzanimljivog i praćenog natjecanja Petra Vladušić je rezultatom 21:13 u finalu pobjedila Slavicu Svaguša. Nivo igre je za svaku pohvalu, a istog se nebi posramio ni dobar dio muškog dijela balotaša. Fešta je trajala do kasno u noć, točno kako to u dalmaciji inače biva.

Turnir je već tradicionalan, jer se održava već petu godinu za redom. Za pohvaliti je Marinu Muše koja je glavni pokretač cijele priče, kao i Lucu Barić koja je sa pune 82 godine uspjela izbaciti sa turnira jednu od favoritkinja i bivših pobjednica.

Diljem Dalmacije:

Osim što poznati intelektualac, književnik i balotaš Vlado Bulić neumoljivo kroči prema tituli Korešnice i utakmice rješava ključnim balotama u najzadnjijim mogućim momentima i to naslonima, sakrivanjima i preuzimanjima potpunog rizika, spomenimo i veliki današnji derbi u Omišu.

Naime, “must watch” dvoboj igraju Marin Marušić Baćo, Bruno Kegalj i Oliver Klarić protiv Denisa Ramljaka, Lukše Bratima i Hrvoja Milavića. Vatrene publike neće nedostajati, kao ni teške sportske bitke za pobjedu.

Također, jučer se ekipa koju predvodi ponos Sitnog Gornjeg, Damir Dado Gruica, plasirala u samu završnicu dominantnom pobjedom 2:0. Od Dade i njegovih momaka, koje podržava legendarni brat “Frfa” nije rekla svoje zadnje.

Comments are closed.