Tomaš ukrao show: LUKA ŽURE I PRIJATELJI KOPRIVNO PRETVORILI U CENTAR

Sinjska mladost na djelu: TOMAŠEVIĆI ODLIČNI, DERBI ŽURI I BRATIMU
28 lipnja, 2016
Vratio se legendi: JURE RADMAN I IGOR ŽULJEVIĆ JAČI I OD OZLJEDA
2 srpnja, 2016

Tomaš ukrao show: LUKA ŽURE I PRIJATELJI KOPRIVNO PRETVORILI U CENTAR

Romeo i Anić 2

Upeklo: Legenda Romeo Tomaš posjeo Zokija

Oni koji su prvi put posjetili četiri igrališta Koprivnog, nisu zažalili. Kao što je već u nekim prethodnim objavama rečeno, najbolji balotaš današnjice Luka Žure, u Koprivnom je voditelj turnira.

Uz entuzijazam koji sam posjeduje, velik broj prijatelja balotanja i prijatelja Luke Žure iz Koprivnog i Dugopolja napravili su da se u Koprivnom zaista ima što vidjeti. Gostoprimstvo koje se osjeti na svakom koraku, velik broj pravih igrača (s obzirom na ukupno četiri igrališta, od kojih su tri stalno „u igri“), i šponde koje su po nekim mišljenjima najbolje u balotama uopće, samo su dio jedne odlične ponude. Uređenje oko igrališta, boje kojima je organizator odlučio dati dodatnu svježinu kompleksu, osvjetljenje terena i ugodna klima predvečerja u Koprivnom čine fenomenalan balotaški ugođaj, u kojem svakog dana uživa sve veći broj poklonika balota.

Legenda Jesenica Romeo Tomaš i zabava za publiku:

Gdje god da se pojavi Romeo Tomaš, inače organizator dva zimska turnira u Jesenicama, zabava je zagarantirana. Tvrdi da sa Zoranom Anićem igra samo kada je kiša, ali zato i po suncu ima svog asa. Taj je legenda Žrnovnice Ante Mihanović Strija.

Na drugom igralištu dominirali su Matejas Jozipović, Ivica Bilokapić i Folk Dolić, kojeg su momci štedili zbog prenatrpanog kalendara. Jozipović kao najpoularniji igrač „južne balotaške hemisfere“, pružio je odličnu valjačku predstavu, a Ivica Bilokapić na pucački jako zahtjevnom igralištu bio je nepogriješiv. Najviše imponira Jozipovićeva prilagodba na različite vrste podloge i način izbačaja koje on izrazito vješto savladava.

Na trećem igralištu do pobjede je stigla ekipa koju predvodi vatreni šuter Dragan Tešija, a iz svega je kao najveći dobitnik izišla publika u Koprivnom.

Strija 1

Strija i torba sa ljetnom opremom

Comments are closed.