Sinjska mladost na djelu: TOMAŠEVIĆI ODLIČNI, DERBI ŽURI I BRATIMU

Veljko Maretić nakon trijumfa: „KAD MI RODIJAK ISPADNE, NASLOV JE SAMO MOJ!“
27 lipnja, 2016
Tomaš ukrao show: LUKA ŽURE I PRIJATELJI KOPRIVNO PRETVORILI U CENTAR
30 lipnja, 2016

Sinjska mladost na djelu: TOMAŠEVIĆI ODLIČNI, DERBI ŽURI I BRATIMU

Luka 7

Luka Žure

Nakon što je publika Kacunara dobila svoje prve prvake i pobjednike finala u liku i djelu dva velika balotaša, borba na drugim igralištima se nastavlja.

U Stobreču su veliki derbi odigrali Lukša Bratim i Luka Žure protiv Mate Paveškovića i Ivana Ike Palaverse. Prvi set su pobijedili uvjerljivo, dok je drugi pružio popriličnu neizvjesnost u kojoj su se Žure i Bratim malo bolje snašli i plasirali se u četvrtfinale. Isto to je uspjelo Mati Kesiću i Milivoju Papiću, a ostalih šest na sudionika četvrtfinala se još čeka u tjednu pred nama.

Ponajbolja domaćinska ekipa završila nastup u Omišu:

U Omišu su Tiho Šušnjara, Mario Milan i Stipe Ruščić još jednom okrenuli 0:1 u setovima i ušli u četvrtfinale iznimno jakih trojki protiv ekipe iz okolice Žrnovnice. Od ostalih rezultata najzanimljiviji je onaj koji je napravila ekipa predvođena, zaista. pouzdanim domaćim asom Mirkom Jerončićem. On i njegovi momci daljnjih obveza sa turnira lišili su Branka Bunju, Ivu Gojsalića i fenomenalnog Ivu Škobalja, kada su svi već mislili da će ovi možda i do kraja. Mirko Jerončić je fenomenalan sportaš i ljubitelj balota rodom iz Seoca kojeg balotaši regije najčešće imaju priliku vidjeti u kombinaciji sa bratom blizancem, Vujom. S obzirom u kakvoj je Mirko formi, sve je do kraja moguće.

Sinjska mladost na djelu:

Na turniru u Gali iznimnu pažnju publike privukla je mlada ekipa u sastavu Tomislav Tomašević i Frano Tomašević Čigra. Mladi dvojac velikih balotaških nada stigao je do 2:0 pobjede. A važno je napomenuti da momci istovremeno prate i boćanje, te u istom pokazuju značajan napredak u trkačim disciplinama. Po izvještaju upućenih, to je tek početak njihovog uspona, a mladi talenti su veliki plus kako za boćanje, tako i za balotanje.

Frano Tomašević Tomislav Tomašević

Mlade sinjske nade: Tomislav Tomašević i Frano Tomašević

Comments are closed.