TRENINZI ZA ZAVRŠNICU STOBREČA U PUNOM JEKU

Diljem Dalmacije: BAST I DEJAN RAVLIĆ – DEJO
24 ožujka, 2016
OMIŠ NAJAVA: POČELE PRIPREME ZA TROJKE
26 ožujka, 2016

TRENINZI ZA ZAVRŠNICU STOBREČA U PUNOM JEKU

training 4

Bliži se tjedan odluke. Tko će biti slavodobitnik, među igračima, najcjenjenijeg zimskog turnira u Dalmaciji?! Četiri ekipe su ostale, samo jedna će na tron. Ostale tri ekipe baš kao i ostatak balotaške elite koja se od turnira odavno oprostila biti će konačni gubitnici. Za alibije neće pitati nitko, a pobjednik će otići u povijest.

Da li će to biti Ivan Šošić Rico kojem je turnir u Stobreču jedini važan kojeg još nema u svojoj kolekciji?! Da li će to zajedno s njim Klement Ugrin doći do svog prvog grand slama?! I jednom i drugom bi to bila kruna karijere na jedan način.

Može li Marin Ribičić nastaviti svoju dominaciju koja traje već mjesecima s kim god da igrao?! Nediljko Juričić sigurno je jedan od boljih suigrača sa kojima igra i jedan od najboljih balotaša regije.

Mogu li Mate Pavešković i Iko Palaversa opravdati ulogu favorita i obraniti titulu?!

Mogu li Mate Kesić i Ivan Šušak obuzdati Milivoja Papića i njegov uzavreli temperament?!

Odgovori stižu početkom sljedećeg tjedna. A do tada na treninge se dolazi sa preko pedeset kilometara udaljenosti, rezerviraju se igrališta, naručuju „sparing partneri“ najvišeg mogućeg ranga. Sve je podređeno samo jednom. Naslovu prvaka !

Comments are closed.