Zakon braće: TIHO, FRIC I PEKO IMAJU NEDOVRŠENOG POSLA

U Omišu derbi, u Srinjinama dame: PETRA VLADUŠIĆ OSVOJILA ŽENSKI TURNIR
20 srpnja, 2016
KOLIKO MATE KESIĆ ZNAČI ZA KACUNAR. KOLIKO JURE STANIĆ ZNAČI ZA OMIŠ
22 srpnja, 2016

Zakon braće: TIHO, FRIC I PEKO IMAJU NEDOVRŠENOG POSLA

Tiho susnjara

Tiho Šušnjara

Igralište u Glavica (kod Mrkana) pokraj Sinja je još jedno od igrališta na kojem je vidljiva uzlazna putanja u organizaciji turnira. Za takvo nešto je potreban organizator koji zna što radi. Ovaj u Glavicama je definitivno taj, kada je za sitnu pomoć angažirao Joška Modrića Jokca. Poznat igrač diljem Dalmacije za „odnose sa javnošću“ uvijek je bila mudra odluka, stoga je navedeno i ovdje slučaj.

U sklopu odličnog i superzanimljivog „Ožujsko kupa 2016“ u Glavicama se odigrala finalna utakmica pred prepunim tribinama. Tamo su tri brata, Tihomir Tiho Susnjara, Dušan Šušnjara Fric i Petar Peko Šušnjara slavili u finalu rezultatom 2:1. Po izvještaju sa terena treći set su momci dominantno pobijedili. Obitelj Šušnjara je jedna od najpoznatijih balotaških sinjskih obitelji, o čemu će biti i bilo je riječi do sada.

U svježem sjećanju je drama finala ožujsko kupa iz 2013.godine kada su braća ostala prekratka u borbi za titulu protiv ekipe predvođene tada „alfom i omegom“ ekipe BK Šiško Stobreč Ivan Čurkovićem Ćurom. Boćalište BK Sinj na kojem se završnica već tradicionalno odigrava njima je domaćinsko. Zato, ako oni na njih dođu, po automaizmu postaju jedni od favorita.

„Tresla se brda…“, na kraju, lako za „miša“, nego stigli odmorit pola ekipe:

U Omišu je ekipa predvođena popularnim Baćom danima i noćima trenirala za veliko iznenađenje. Od iznenađenja ništa, a momci pobjednici Denis Ramljak, Hrvoje Milavić i Mate Botica Balota su stigli u drugom setu odmoriti svog šutera u formi Lukšu Bratima za današnji veliki derbi na Kacunaru, o kojem će sutra biti riječi.

teren Glavice

Gužva finala kod Mrkana

Comments are closed.