Upecali finale u Stobreču: LUKA ŽURE I LUKŠA BRATIM PRVI FINALISTI SA TEŠKIH 2:1

Prijave do 25.07. nakon mnogo godina čekanja: BALOTAŠKI TURNIR PONOVO U DUGOM RATU
15 srpnja, 2016
Poznati finalisti Stobreča: NENO JURIČIĆ I MARIN RIBIČIĆ IDU U OBRANU TITULE
16 srpnja, 2016

Upecali finale u Stobreču: LUKA ŽURE I LUKŠA BRATIM PRVI FINALISTI SA TEŠKIH 2:1

 Posljednji polufinalisti Stobreča: ODLIČNI LUKA ŽURE I LUKŠA BRATIM

Luka Žure i Lukša Bratim

Po načinu na koji su Luka Žure i Lukša Bratim pobijedili prvu partiju protiv Mate Kesića i Milivoja Papića, mnogi su pomislili da nas čeka jako kratka stobrečka noć. Kad se k tome doda furiozna četvrtfinalna pobjeda protiv supertvrdih dubrovaca, ishod se činio još izvijesnijim. Ipak, Kesić i Papić su imali drugačije namjere. Otvorili su drugi set sa 4:2 i 6:3. Ipak, Bratim briljantno stvari vraća na 6:6. Kesić i Papić idu na 12:6. Luka i Lukša se vraćaju i na 12:13, ali ostaju prekratki.

Odlučujući set Kesić i Papić otvaraju sa 4:0 i daju nagovještaj iznenađenja. Ekspresno Žure i Bratim preokreću na 8:4. Papić i Kesić borbenošću dolaze i do 11:10 minusa, ali tada Žure i Bratim rade tri velika punta kojima je uvelike „kumovala“ jedna nes(p)retna Papićeva balota. U toliko teškoj utakmici to je značilo i kraj meča.

Do kraja ovog superzanimljivog turnira nas čekaju još dvije utakmice. Drugo polufinale i finale. Obje utakmice su potpuno otvorene, a konačan pobjednik nepoznat do posljednje balote.

Comments are closed.