Zajedno imaju 140 godina: MIROSLAV ŽANKO I MARINKO MILAN U FINALU HANA

Par Koprivnog Tonću “Doktoru” Čizmiću i Ivanu Šušku „Niperu“: Pojedinac Luki Žuri
3 rujna, 2017
Renato Markoč, Igor Žuljević, Marijan Botica i Ivan Žuljević najbolji u Marini Frapa
15 rujna, 2017

Zajedno imaju 140 godina: MIROSLAV ŽANKO I MARINKO MILAN U FINALU HANA

Marinko Milan Miroslav Žanko Suvi

Kakvu će samo feštu vidjeti navijači na Hanu u sklopu tamošnjeg spektakla u subotu za devet dana, kada se bude igralo finale velikog „grand slama“. Očekuje se pravo more navijača koji će podržati fantastičnu domaću ekipu u sastavu Miroslav Žanko Suvi i Marinko Marin Milan.

Oni su sinoć u sklopu drugog polufinala savladali jako dobrog takmaca u pravom gradskom derbiju rezultatom 2:0. Protivnici se nisu niti snašli kako treba obzirom da je Suvi briljirao na pucaču, a Milan na prvaru. Serijom od 27 punata, za vrijeme koje se protivnik tek nekoliko puta upisao na semafor sugerira u kojoj formi momci ulaze u finalnu utakmicu. Koliko Suvome i Milanu znači ova utakmica sugerira podatak da ako u istoj ostvare pobjedu, niti “balote o klin” i konačno umirovljenje od igranja nije isključena opcija.

Tamo će im se suprostaviti, ove godine neprikosnoveni, Marijan Botica, Igor Žuljević i Jure Juka Radman, koji su u sklopu prvog polufinala savladali svog protivnika u velikom balotaškom derbiju. Botica u finalnom dvoboju ima meč loptu u utrci za titulu „Kralj bakelita 2017“, obzirom da će mu u slučaju pobjede šanse za osvajanje titule drastično porasti, bez obzira na ishod finala u Rogoznici, koje je na rasporedu večeras.

Comments are closed.