Zaostali susreti HŽBL: U DERBIJU LANČA I GRUBIŠA ZA KOMIŽU, VOJKOVIĆ ZA LABIN !

NEDO ŠIŠKO: Od izgradnje modernog centra do pomoći reprezentaciji i natrag !
3 veljače, 2021
Odigrana prva polovica 1.HBL: SVE MANJE NEJASNOĆA I BISTON KAO PRIČA STOLJEĆA !
10 veljače, 2021

Zaostali susreti HŽBL: U DERBIJU LANČA I GRUBIŠA ZA KOMIŽU, VOJKOVIĆ ZA LABIN !

Rija Vojković (lijevo) i Lana Stepančić (u sredini) u derbiju će biti na suprotnoj strani od Tanje Grubiša

Nakon više od dva mjeseca stanke i oba istarska kluba u Hrvatskoj ženskoj ligi, Labin i pulska Nova Veruda, predstojećeg će vikenda, 6. i 7. veljače 2020. ponovno odigrati službene ligaške susrete.

Na programu su naime zaostali susreti 3. i 5. kola prvenstva u kojima će Komiža sa otoka Visa prvo u subotu od 10 sati gostovati u Gradskom boćalištu Labin, a dan kasnije, u nedjelju također od 10 sati i u pulskoj boćarskoj dvorani SRC Uljanik Veruda.

Subonji ogled Labinjanki i Komižanki biti će jedan od velikih derbija hrvatskog ženskog boćanja između ostalog zanimljiv i po tome što će u domaćim redovima zaigrati Komižanka Ria Vojković dok će u komiškim reodovima prvi puta kao gošće u Istri zaigradi do prošle sezone članice labinskog kluba, Josipa Lanča i donedavna kapetanica Labinjanki Tanja Grubiša.

Labin i Komiža u dosadašnjem su djelu prvenstva ostvarile stopostotan učinak od po tri pobjede, uz činjenicu da su Komižanke već dobile jedan veliki derbi sezone, kod kuće sa Čavlima ŠB (17:7). 

Puljanke su u dosadašnjem dijelu sezone upisale sva tri poraza no njihovo je gostovanje u Čavlima, na kojem su od domaćina izgubile sa zadovoljavajućih 14:10, pokazalo da mogu zaprijetiti i najboljima i s tom nadom nastupiti će i u nedjelju u susretu sa Komižom.

Zbog epiedmiološkim mjera ograničenja u sportu Stožera civilne zaštie Republike Hrvatske oba susreta će se, nažalost, odigrati bez prisutnosti publike.

Izvor: Istarski boćarski savez

Comments are closed.