Završnice turnira i jedna kombinacija za “Kuću slavnih”: TONĆI JERIĆ I MARIN RIBIČIĆ

DVORANA “VELI VAROŠ” – SUBOTA 10.00 – SENIORI: Precizno izbijanje prvo na rasporedu
9 svibnja, 2019
Pun pogodak ovogodišnjih prvenstava SDŽ: DUJE PIRIĆ DOMINIRAO I OSVOJIO BOĆE
12 svibnja, 2019

Završnice turnira i jedna kombinacija za “Kuću slavnih”: TONĆI JERIĆ I MARIN RIBIČIĆ

mde

Dvojac za “Kuću slavnih”: Tonći Jerić (lijevo) i Marin Ribičić (desno)

Liga u Žrnovnici, Kaštela i Turjaci su u fazi polufinala, a sva tri nadmetanja bi finalnu utakmicu mogla ugledati idući tjedan.

Jure Bartulić i Tomo Jerković će u borbu za finale na svojim igralištima u Žrnovnici večeras. Iko Palaversa i Mate Pavešković su u Kaštelima preživjeli četvrtfinale i zaostatak 1:8, da bi za nijansu lakše slavili u polufinalu, ali ipak sa 2:1, dok se drugo polufinale igra u utorak. Tamo će u arenu Klement Ugrin i Ivica Brkić protiv Petra Bilokapića i Tonća Jerića, koji igraju zimu iz snova. Naime, Jerić je stigao u polufinale i u Turjacima gdje će u kombinciji sa Marinom Ribičićem i Viktorom Sabljićem igrati protiv ekipe koju predvodi uvijek opasni pucač Jure Juka Radman.

Jerić i Ribičić su dva legendarna balotaša iz omiške baze igrača, koji će karijeru okončati kao legende igre, a jako vjerovatno će generacije nakon nas njihove biografije i ostavštinu moći upoznati u „Kući slavnih balotaša“, obzirom da su značajno utjecali na povijest igre po pravilima sa špondama i gumom.

Comments are closed.