Zlatarni Reić prvo mjesto: MIŠEL RAKUŠIĆ ZADOVOLJAN IGROM SVOJIH IGRAČA

Boćarski klub Pržina vodeća: HRVOJE DOTUR KUCA NA VRATA ELITE !
25 kolovoza, 2020
Tomiju Lisici, Mati Kesiću, Dadi Piriću, Klemi Ugrinu i Mati Paveškoviću liga Kalaš 2020!
31 kolovoza, 2020

Zlatarni Reić prvo mjesto: MIŠEL RAKUŠIĆ ZADOVOLJAN IGROM SVOJIH IGRAČA

Mišel Rakušić je jasno detektirao kako sklopiti momčad za nadmetanje u Sv. Kaju. Najprije je angažirao Juru Juku Radmana u stručni stožer. Juka je žurno urgirao da se Ivan Žuljević vrati u već prokušanu kombinaciju sa Igorom Žuljevićem i Matom Kesićem.

Upravo je Kesić igrač kojem je novonastala pandemijska situacija najviše pogodovala, jer je jedan od tri, četiri igrača u najboljoj formi ta “touru” ovoga momenta. Razlog tome je nešto manji broj utakmica, što igračima u Matinim godinama izrazito odgovara. U prijevodu, kada je Kesić željan igre s njim se jako teško nadigravati. U sklopu ekipe u ligi Kalaš Mate briljira. Polufinale u Brnazama je riješio mogućim i nemogućim potezima, a u Sv. Kaju je ekipa Škoriponi bila dobar takmac, što ipak na kraju nije bilo dovoljno za parirati slavodobitnicima.

Ivan Žuljević je bio pucački neprikosnoven tokom čitave utakmice, a na popularnog “Žuku” je svakako suvišno trošiti riječi pa možemo katari da je stručni stožer Rakušić – Radman na kraju bio iznimno zadovoljan.

Izvijestio: John Sailor

Comments are closed.