ŽUJA 2017: Što su nam govorili balotaški „Bogovi“ prije ždrijeba u Sinju

Spektakl Ožujskog: MARKO PLAZONJA, ANTE PLAZONJA I IVAN ŽULJEVIĆ NA TRONU
20 kolovoza, 2017
ŽUJA 2017: Gojko Melvan i ekipa finalisti kao velika gospoda i istinski sportaši
20 kolovoza, 2017

ŽUJA 2017: Što su nam govorili balotaški „Bogovi“ prije ždrijeba u Sinju

mladen-zekic-zeko-bere-1

U dublje balotaške analize i prognoze prije završnice nismo se ove godine odlučili upuštati iz razloga što smo prošle godine predvidili „fenomen zvan Jure Stanić“ i čitavi tijek finalnog dana. U pravilima do 21 punat i „ničijim terenima“ dva puta je ishod nemoguće bilo pogoditi.

Ono što se prije ždrijeba moglo naslutiti je malo sreće, nakon nekoliko godina za „kraljeve sa juga“ za ekipu „Dugi“ koju predvodi odlični Ante Vuković i jednak scenarij za ekipu koju predvodi jedan i jedini Mladen Zekić. Ipak, ždrijeb, koji je spojio dvije za nijansu lošije ekipe (Imoćane i Hrvačane) u četvrtfinalu, govorio je da tome neće biti tako. Zeko i Dugi su imali najteži mogući ždrijeb obzirom da su izvukli kasnije finaliste odmah u četvrtfinalu.

Scenarij kojem su se nadali i Zeko i Dugi je lakši ždrijeb u startu, a onda međusobni polufinalni ogled i plasman jedne od ekipa u finale. Kuglice, a onda i porazi od ekipa Melvan i Plazonja poslali su ove odlične momke na „prijevremenu Žuju“.

U nastavku analiza velikog spektakla u Sinju pročitajte tko je sve od aktera zadovoljio, a tko podbacio u odnosu na početne prognoze i potencijale ekipa.

Comments are closed.