ZVIJEZDA JE ROĐENA: Kada Vinka Hercega možemo očekivati u srednjoj Dalmaciji?!

Veličanstveno finale Koprivnog: ROKO ŽURE I ROKO ALJINOVIĆ NAJBOLJI !
28 srpnja, 2019
Jose Mourinho Raffa boćanja: VILAR PRVI, PETAR SINOVČIĆ POSLOŽIO KLUB
1 kolovoza, 2019

ZVIJEZDA JE ROĐENA: Kada Vinka Hercega možemo očekivati u srednjoj Dalmaciji?!

O završnici „Koprivnog 2019“ navijače smo već izvijestili. Međutim, to nije bilo jedino finale jučer. Dio boćara je bio u Kninu na Memorijalnom boćarskom turniru na kojem su slavila trofejna braća reprezentativci Marin Ćubela i Pero Ćubela. U Kninu je bilo više nego zanimljivo, a kako i nebi bilo kada grad posjete, između ostalih uglednih gostiju, Jozo Križanac i Branka Bilandžija (o kojoj nas uskoro očekuje velika priča). Branka radi intenzivno na tehnici, a prva i druga kola uredno prolazi. Stoga, igrači pazite se.

Može li mladi Vinko Herceg u utrku za „Kralja Bakelita“?!

Osim Knina i Koprivnog u Prologu se odigralo finale tamošnjeg turnira parova. Vinko Herceg i popularni „Vuk“ Marijan Botica su slavili 2:1 nakon što su izgubili prvi set od odlične kombinacije Želja Vladimir i Mate Primorac. Radi se o dva etablirana igrača sa južne hemisfere, pa je pobjeda mladog Vinka Hercega brzo došla pod povećalo javnosti.

„Bakelit“ u srednjoj Dalmaciji je prije nekoliko godina doživio pravi procvat kada su igrači omiške baze na čelu sa popularnim “Studenim“ stigli na balotašku kartu. Neviđena upornost i natjecateljski naboj donijeli su mnogo dobrog igri. Upravo takva energija se očekuje od Vinka Hercega koji je uz Boticu i Duju Pirića dovukao u Hercegovinu. Obzirom na „Grand slam“ pravila i bodovanje za Ranking igrača, postoji objektivna mogućnost da Herceg zaigra na 5 do 7 najsnažnijih turnira u srcu Dalmacije sa renomiranim igračima i tako uđe u utrku za „Kralja bakelita 2020“. Dogodilo se.

Comments are closed.