Jure i Jure: ŠKOKIĆ HARA KOPRIVNOM, BARTULIĆA IZVUKLA NJEGOVA LARA

Sinjski klasik za pamćenje: VELIKA POBJEDA RINA VUČKOVIĆA I STIPE RUŠČIĆA
9 srpnja, 2016
Zašto se treslo Dugopolje?! JAK POTRES ILI PULJE UDARA NA KOPRIVNO
9 srpnja, 2016

Jure i Jure: ŠKOKIĆ HARA KOPRIVNOM, BARTULIĆA IZVUKLA NJEGOVA LARA

Jure Bartulić Lara Bogdan

Lara i Jure

Vidjeli smo kako djevojke i žene balotaju u Srinjinama u pojedinačnim turnirima. Vidjeli smo kako pripadnice ljepšeg spola navijaju u Ravnicama, ali odvesti ozbiljnog balotaša u pobjedu i to u finalnoj utakmici je zaista presedan.

To je u Žrnovnici uspjelo prekrasnoj Lari Bogdan, koja je u paru sa zaručnikom Jurom Bartulićem pobijedila favorizirani bračni par Čavlina. Gospođa Čavlina je na glasu kao najbolja igračica u Žrnovnici. Ipak, s obzirom da se igra samo jedan set do 16 punata, uz malo bolji otvor kakav je Bartulić priželjkivao, sve je bilo moguće.

Jako vjerovatno da je ključ u plavoj boji noktiju:

Ono što je Bartulić priželjkivao se i dogodilo. Lara i Jure otvorili su sa 12:2. Tada bračni par Čavlina ubacuje u višu, sebi svojstvenu, brzinu i izlazi na 12:12. U dramatičnoj završnici, Lara briljantnim potezom svojoj ekipi donosi 16 punat i naslov najboljeg balotaškog para u Žrnovnici. Najzanimljivije u cijeloj priči je to, da je i Juri to prvi osvojeni turnir uopće.

Jure nam je nakon meča izjavio da je ključ uspjeha podrška brojnih Larinih navijačica i zaista filmskoj ljepoti njegove buduće bolje polovice. S druge strane, Lara je uvjerena da je ključ u plavoj boji njenih noktiju, zbog kojih je balotu mnogo lakše odmjeriti nego inače.

Jure Škokić protutnjao Koprivnom:

Da su vrlo visoke ograde iza igrališta u Koprivnom nedovoljno visoke, već smo se uvjerili. Ipak, kada na igralište dođe topnik kao što je Jure Škokić, jedino što Luki Žuri preostaje su kacige kao dio opreme za navijače. Pogotovo kada Jure pogađa, a te balote nakon pogodaka dobivaju najnelogičnije moguće putanje. Točno tako je bilo sinoć. Jure je vrlo malo promašivao, a u paru sa Vjekom Bosančićem stigao je do pobjede na velikom i jakom turniru koji se približava završnici.

Na drugom igralištu jako poznati sinjski par Perić/„Prokop“, kojeg ćemo u budućnosti imati bolju priliku upoznati, također je stigao do plasmana u treće kolo.

Jure Škokić

Jure Škokić

Comments are closed.