Viktor Sabljić, transferi i mlade nade: JURE „AMSTERDAM“ BANDOV ZA SAT VREMENA

Fotogalerija, sjeta i žal: KOPRIVNO OSTAVILO PRAZNINU U SRCIMA ZALJUBLJENIKA U BALOTE
15 kolovoza, 2016
Popravlja im krvnu sliku: MATE KESIĆ ŠALJE ROĐAKE MALO NA VISINSKE PRIPREME
15 kolovoza, 2016

Viktor Sabljić, transferi i mlade nade: JURE „AMSTERDAM“ BANDOV ZA SAT VREMENA

Jure Bandov 2

Jure Amsterdam

Dok se polako stišavaju dojmovi nakon finala Koprivnog, dok se nastavlja i traje prepucavanje balotaških zvijezda u kojem legendarni Mate Kesić očito ne želi ostati „dužan“ ništa i nikome nakon tog istog finala, dok Mario Milan Odža ili „sinjski Ronaldo“ na Hanu, navodno, danonoćno trenira i dok ulazimo u završni tjedan pripreme za „Sinj“ i fantastični Ožujsko kup, pojavile su se i neke nove mlade nade.

Jure „Amsterdam“ Bandov se pojavio u balotama kao prvi učenik Jure Stanića. S obzirom da znamo da Stanić stvari radi sa stilom i njegov učenik naslijedio je nešto od toga. U paru sa Franom Bulićem (u fazi smo istraživanja srodstva sa Vladom Bulićem, kao jedinim balotašem na svijetu koji ima stopostotan učinak, odnosno, jedan odigran i jedan osvojen turnir pri tom i to ni manje ni više nego protiv balotaškog superstara broj jedan ovoga momenta) Jure je protutnjao za sat vremena turnirom u Omišu.

Dva brata Bašić, dva prvoligaška sportaša:

Iako boćanje kao jako ozbiljan sport niti blizu nije tema ni vodilja ovog portala, kada se nešto u boćanju, a tiče se igrača bakelita desi (a da pri tom nije vezano za odigravanje unutar crta boćarskog igrališta), tada javnost s istim moramo upoznati.

Po neslužbenim informacijama Viktor Sabljić, kao jedan od najmoćnijih ljudi u bakelitu pobrinuo se da i drugi brat Bašić završi u prvoligašu. Popularni i mladi „Nini“ novi je „Sokol“, a koliko u tome „poslu“ zasluge imaju i drugi balotaški moćnici, nije nam poznato. Drugi brat Bašić je, kao što je poznato, član ponosa Dalmacije, splitskog Hajduka.

Tonći Jakulj za spas nakon velikog transfera:

U međuvremenu, u Omišu je Viktor u Omišu u paru sa Ivom Prgometom imao dobiven meč, koji je zbog umora od pregovora umalo propustio dobiti. Za spas momcima ukazao se jedan jako poznat i odličan balotaš, Tonći Jakulj, kojeg javnost tek treba upoznati i momke odveo u pobjedu.

Viktor Sabljić

Sreća aktera nakon transfera

Comments are closed.